Liga
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Chamberlain - verdens største produsent av portåpnere

Om oss

Lista Treindustri startet opp som et snekkerverksted i 1964. På den tiden produserte vi dører, vinduer, trapper, kjøkken og selvfølgelig garasjeporter. På beygnnelsen av 80-tallet hadde imidlertid etterspørselen etter garasjeporter blitt så stor at det ble besluttet å statse 100% på produksjon av leddporter.

Siden den gang har LIsta Treindustri levert LIGA garaseporter til nært sagt hver bygd og by i hele vårt landstrakte land. I dag har vi et stort forhandlernett spredt over hele landet. Våre uisolertet stålporter leveres i et stort utvalg. Garasjeportene kan om ønskelig leveres med matchende dør.

Kvalitetsmessig representerer LIGA garasjeporter det beste på markedet; alle porter er testet og godkjent av et uavhengig testinstitutt i henhold til gjeldende norsk standard NS-EN 13241-1. LIGA portene leveres standard med klemsikring og moderne torsjonsfjærer med fallsikring.

Vi er autorisert importør av LIftmaster portåpnere og tilbehør fra Chamberlain; verdends største produsent av portåpnere.

Lista Treindustri er medlem av Plastretur, Norsk returkartong, Norsk resy og Renas AS

Trykk ENTER for å søke